SENSITIVE Lammas & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa 

Dog’s Health on puolikostea lihaisa täysravinto kaikille koirille, myös pennuille ja maukkaana soveltuu erinomaisesti koiran päivittäisen ruokinnan lisäksi myös treeninamiksi sekä herkutteluhetkiin.

Ruoan erinomaisuus syntyy lempeällä tuorelihamenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Ruoka sisältää vähintään 72% lampaanlihaa ja on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Omegat, vitamiinit- ja hivenaineet turvaavat välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin, frukto-oligosakkaridit ja sokerijuurikasmassa ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa.  Dog’s Health Lammas ei sisällä lainkaan kanaa tai kananrasvaa. Luonnollinen kasvihappo* edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä. Dog’s Health ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia, aromi- ja väriaineita. Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja 100% tuoretta lihaa, jotka takaavat maistuvuuden ja huippulaadun. Institute of Food Safety -elintarvikesertifikaatti varmistaa tuotantoketjun turvallisuuden ja raaka-aineiden jäljitettävyyden. Raaka- ja valmistusaineet ovat Sveitsistä, Lammas Tanskasta ja kalajauho Norjasta. Ainutlaatuinen ImmunoCell3Active® nukleotideja sisältävä ravintolisä edistää solujen uusiutumista, josta koirat hyötyvät esimerkiksi fyysisiä ponnisteluja vaativissa tilanteissa. Sitä on vain Dog’s Health tuotteissa, lue lisää sivun alaosasta. 

Koostumus

Lampaanliha 72% (sisältää myös lampaanmaksaa), peruna 15%, herneproteiini, kalajauho (norjalainen silli), dekantoitu sokerijuurikasmassa (dekantoinnissa on poistettu sokeri), lohiöljy, vitamiinit ja hivenaineet, hiivan hydrolysaatti, Frukto-oligosakkaridit 0.3%.

Ravintoaineet

Proteiini 23%, rasva 14%, raakakuitu 4.5%, raakatuhka 8%, kosteus 25%, kalsium 2%, fosfori 1.5%, natrium 0.3%, Omega-6 rasvahappo 2.97, Omega-3 rasvahappo) 1.24%. 

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg

A-vitamiini 11'000 IE, D3-vitamiini 1'250 IE, E-vitamiini 500 mg (D-alfa-tokoferoli),  B1-vitamiini 5.4mg, B2- vitamiini 5mg,  B-6 vitamiini 3.7mg, B12- vitamiini 600mcg, C-vitamiini 100mg, Ca-Pantontotenaatti 20.7mg, Nikotiini-happo 20mg, foolihappo 0.4mg, biotiini 0,3mg, koliini 1724mg, L-karnitiini 500mg, rauta (aminohappojen rautakelaattihydraatti E1) 80mg, kupari (aminohappojen kuparikelaattihydraatti E4) 24.8mg, mangaani (aminohappojen mangaanikelaattihydraatti E5)  22.4mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti E6) 140mg, jodi ( vedetön kalsiumjodaatti E2) 1.5mg, seleeni (orgaaninen L-selenometioniini 3b8.10) 0.1mg. Tekniset lisäaineet; luonnollinen kasviglyseriini, orgaaninen kasvihappo kaliumsorbaatti (edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä), kalsiumpropionaatti, sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (1g568) 10'000mg sekä luonnolliset antioksidantit. Energia 3694 kcal ME/kg. 

Raaka-aineiden alkuperä

Raaka-aineet ovat Sveitsiläisiä, kalajauho Norjasta.

Pakkauskoot

1,5kg ja 5kg

Säilytys

Myyntipakkauksessa suljettuna, auringonvalolta suojattuna, viileässä ja kuivassa. 

Todella herkullinen puolikostea täysravinto joka soveltuu erinomaisesti myös treeninamiksi!
 

ImmunoCell3Active®

ImmunoCell3Active® on välttämättömiä nukleotideja sisältävä hiivapohjainen ravintolisä. Nukleotidit ovat kaikkien solujen pienimpiä rakenneosasia niin ihmisillä, koirilla, kissoilla ja kaikilla eläimillä. Niitä tarvitaan uusien solujen syntymisessä.

Elimistö valmistaa ja saa elintärkeitä nukleotideja kolmella tapaa:

  1. ”Kierrättämällä” ja rakentamalla kuolleista soluista uusia.
  2. Monet solut muodostavat nukleotideja itse. Poikkeuksen tekee suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot.
  3. Päivittäisen ravinnon kautta.

Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila lisää nukleotidien tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, ahdistus, stressi, urheilu ja muut suuret ponnistelut. Näistä voi aiheutua:

●  Väsymystä
●  Suoliston ongelmia
●  Ripulia
●  Allergioita
●  Palautumisen hidastumista
●  Sairaudesta ja vammoista toipumisen hidastumista
● Huonovointisuutta
●  Suorituskyky ei parane harjoittelusta huolimatta vaan jopa huonontuu.

Tässä tilanteessa pitää varmistaa, että koiran ja kissan elimistö saa riittävästi nukleotideja ja niitä voi ottaa vitamiinien tapaan ImmunoCell3Active® muodossa. Elimistön stressitilan negatiiviset oireet vähenevät muutaman viikon kuluessa. Ihmiset syövät vastaavassa tilanteessa Nucleocell® ravintolisää ja koirille sekä kissoille on suunniteltu ImmunoCell3Active®, joka on hiivapohjainen Nucleocell®. Molemmat ravintolisät valmistetaan Sveitsissä.