SENSITIVE Lammas & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa 

Koostumus:

Lampaan tuoreliha (72%), Peruna (15%), Kalajauho (Omega-3 lähteenä), Kuivattu juurikasleike, Vitamiini- ja hiven-ainesekoitus, *Hiivavalmiste, *Orgaaniset hapot (Kaliumsorbaatti),  Fructo-Oligo-sakkaridit (0.3%), Kosteus max. 20%.  Antioksidantti E-vitamiini, Rosmariini. 

Täysravintona Dog's Health tarjoaa kaiken mikä koira ravitsemuksen osalta tarvitsee. Hiilihydraattina on kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Juurikasleikkeen sisältämät kuidut edistävät suoliston terveyttä. Vitamiini- ja hivenainesekoitus turvaa välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin. *Orgaaniset hapot edistävät ruoansulatusta ja suojaavat myös ruokaa haitallisilta mikrobeilta. Ruoan sisältämä *Immuno-Cell3Activea on välttämättömien nukleotidien ja hiivan yhdistelmä (nukleotidit ovat solujen pienimmät rakennusaineet niin ihmisillä, koirilla, kissoilla ja kaikilla elävillä olennoilla, niitä tarvitaan solujen uusiutumisprosessissa).  

Sensitive sisältää lampaanrasvaa. Omega-3 lähteenä on kalajauho; kuivattu silli. Kaikki raaka-aineet ovat alkuperäiseltä laadultaan elintarvike-sertifioituja. Tuote on vapaa keinotekoisista aromi- ja väriaineista. 

Todella herkullinen makupala!

ImmunoCell3Active®

ImmunoCell3Active on kehitetty tukemaan elimistön luonnollista toimintaa ja edistämään  myönteisesti solujen uusiutumisprosessia. Sitä on vain Dog’s Health ruuissa!
Lue lisää valmistajan sivuilta: www.dog-health.com.