SENSITIVE Lammas & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa 

Koostumus:

Lampaan tuoreliha (72%), Peruna (15%), Kalajauho (Omega-3 lähteenä), Sokerijuurikasmassa, Vitamiini- ja hiven-ainesekoitus, *Immuno-Cell3Active ravintolisä, Orgaaniset hapot (Kaliumsorbaatti)*,  Fructo-Oligo-sakkaridit (0.3%), Kosteus max. 20%.  Antioksidantti E-vitamiini, Rosmariini. 

Täysravintona Dog's Health tarjoaa kaiken mikä koira ravitsemuksen osalta tarvitsee. Hiilihydraattina on kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Juurikasleikkeen sisältämät kuidut edistävät suoliston terveyttä. Vitamiini- ja hivenainesekoitus turvaa välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin. *Orgaaniset hapot edistävät ruoansulatusta ja suojaavat myös ruokaa haitallisilta mikrobeilta. *Immuno-Cell3Active on hiivapohjainen välttämättömiä nukleotideja sisältävä ravintolisä, lue tarkemmin sivun alaosasta.  

Sensitive sisältää lampaanrasvaa. Omega-3 lähteenä on kalajauho; kuivattu silli. Kaikki raaka-aineet ovat alkuperäiseltä laadultaan IFS elintarvike-sertifioituja. Tuote on vapaa keinotekoisista aromi- ja väriaineista. 

Todella herkullinen puolikostea täysravinto joka soveltuu erinomaisesrti myös treeninamiksi!

 

Pakkauskoot: 1.5kg (19.90€)  ja 5kg  (50.50€)

Tilaa Dog's Health Sensitive (1,5 kg) tästä
 

Tilaa Dog's Health Sensitive (5 kg) tästä
 

ImmunoCell3Active®

ImmunoCell3Active® on välttämättömiä nukleotideja sisältävä hiivapohjainen ravintolisä. Nukleotidit ovat kaikkien solujen pienimpiä rakenneosasia niin ihmisillä, koirilla, kissoilla ja kaikilla eläimillä. Niitä tarvitaan uusien solujen syntymisessä.

Elimistö valmistaa ja saa elintärkeitä nukleotideja kolmella tapaa:

  1. ”Kierrättämällä” ja rakentamalla kuolleista soluista uusia.
  2. Monet solut muodostavat nukleotideja itse. Poikkeuksen tekee suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot.
  3. Päivittäisen ravinnon kautta.

Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila lisää nukleotidien tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, ahdistus, stressi, urheilu ja muut suuret ponnistelut. Näistä voi aiheutua:

●  Väsymystä
●  Suoliston ongelmia
●  Ripulia
●  Allergioita
●  Palautumisen hidastumista
●  Sairaudesta ja vammoista toipumisen hidastumista
● Huonovointisuutta
●  Suorituskyky ei parane harjoittelusta huolimatta vaan jopa huonontuu.

Tässä tilanteessa pitää varmistaa, että koiran ja kissan elimistö saa riittävästi nukleotideja ja niitä voi ottaa vitamiinien tapaan ImmunoCell3Active® muodossa. Elimistön stressitilan negatiiviset oireet vähenevät muutaman viikon kuluessa. Ihmiset syövät vastaavassa tilanteessa Nucleocell® ravintolisää ja koirille sekä kissoille on suunniteltu ImmunoCell3Active®, joka on hiivapohjainen Nucleocell®. Molemmat ravintolisät valmistetaan Sveitsissä.