Dog's Health Adult - Kana & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa

Koostumus:

Kanan tuoreliha 72 % (sisältää myös maksaa), Kosteus max 25%, Peruna 15 %, Herneproteiini, Kananrasva, Kalajauho (silli), Sokerijuurikasmassa, Lohiöljy, Vitamiini- ja hivenainesekoitus, Immuno-Cell3Active ravintolisä, Orgaaniset hapot (Kaliumsorbaatti)*, FOS (0.3 %), Luonnollinen kasviglyseriini.  Antioksidantti Tokoferoli, Rosmariini.

Täysravintona Dog's Health tarjoaa kaiken mikä koira ravitsemuksen osalta tarvitsee. Hiilihydraattina on kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Juurikasleikkeen sisältämät kuidut edistävät suoliston terveyttä. Vitamiini- ja hivenainesekoitus turvaa välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin. *Orgaaniset hapot edistävät ruoansulatusta ja suojaavat myös ruokaa haitallisilta mikrobeilta. *Immuno-Cell3Active on hiivapohjainen välttämättömiä nukleotideja sisältävä ravintolisä, lue lisää sivun alaosasta.  

Kaikki Dog's Health raaka-aineet ovat alkuperäiseltä laadultaan IFS elintarvike-sertifioituja. Ruoat eivät sisällä keinotekoisia aromi- tai väriaineita. 

Todella herkullinen puolikostea täysravinto joka soveltuu erinomaisesti myös treeninamiksi! 
 

Pakkauskoot: 1.5kg (17.90€) ja 5kg (46.35€)

Tilaa Dog's Health Adult (1,5 kg) tästä 
 

Tilaa Dog's Health Adult (5 kg) tästä
 

ImmunoCell3Active®

ImmunoCell3Active® on välttämättömiä nukleotideja sisältävä hiivapohjainen ravintolisä. Nukleotidit ovat kaikkien solujen pienimpiä rakenneosasia niin ihmisillä, koirilla, kissoilla ja kaikilla eläimillä. Niitä tarvitaan uusien solujen syntymisessä.

Elimistö valmistaa ja saa elintärkeitä nukleotideja kolmella tapaa:

  1. ”Kierrättämällä” ja rakentamalla kuolleista soluista uusia.
  2. Monet solut muodostavat nukleotideja itse. Poikkeuksen tekee suolinukka, immuunijärjestelmä ja aivot.
  3. Päivittäisen ravinnon kautta.

Normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja mutta elimistön stressitila lisää nukleotidien tarvetta, kuten: sairaus, loukkaantuminen, raskaus, ahdistus, stressi, urheilu ja muut suuret ponnistelut. Näistä voi aiheutua:

●  Väsymystä
●  Suoliston ongelmia
●  Ripulia
●  Allergioita
●  Palautumisen hidastumista
●  Sairaudesta ja vammoista toipumisen hidastumista
● Huonovointisuutta
●  Suorituskyky ei parane harjoittelusta huolimatta vaan jopa huonontuu.

Tässä tilanteessa pitää varmistaa, että koiran ja kissan elimistö saa riittävästi nukleotideja ja niitä voi ottaa vitamiinien tapaan ImmunoCell3Active® muodossa. Elimistön stressitilan negatiiviset oireet vähenevät muutaman viikon kuluessa. Ihmiset syövät vastaavassa tilanteessa Nucleocell® ravintolisää ja koirille sekä kissoille on suunniteltu ImmunoCell3Active®, joka on hiivapohjainen Nucleocell®. Molemmat ravintolisät valmistetaan Sveitsissä.