Dog's Health Adult - Kana & Peruna
vähintään 72% tuorelihaa

Koostumus:

Kanan tuoreliha (72 %), Peruna (15 %), Kananrasva, Kalajauho (silli), Kuivattu juurikasleike, Lohiöljy, Vitamiini- ja hivenainesekoitus, *Hiivavalmiste, *Orgaaniset hapot (Kaliumsorbaatti), Fructo-oligosakkaridit (0.3 %), kosteus max. 20%. Antioksidantti Tokoferoli, Rosmariini.

Täysravintona Dog's Health tarjoaa kaiken mikä koira ravitsemuksen osalta tarvitsee. Hiilihydraattina on kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Juurikasleikkeen sisältämät kuidut edistävät suoliston terveyttä. Vitamiini- ja hivenainesekoitus turvaa välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin. *Orgaaniset hapot edistävät ruoansulatusta ja suojaavat myös ruokaa haitallisilta mikrobeilta. Ruoan sisältämä *Immuno-Cell3Active on välttämättömien nukleotidien ja hiivan yhdistelmä (nukleotidit ovat solujen pienimmät rakennusaineet niin ihmisillä, koirilla, kissoilla ja kaikilla elävillä olennoilla, niitä tarvitaan solujen uusiutumisprosessissa).  

Kaikki Dog's Health raaka-aineet ovat alkuperäiseltä laadultaan elintarvike-sertifioituja. Ruoat eivät sisällä keinotekoisia aromi- tai väriaineita.

Todella herkullinen makupala!

ImmunoCell3Active®

ImmunoCell3Active on kehitetty tukemaan elimistön luonnollista toimintaa ja edistämään  myönteisesti solujen uusiutumisprosessia. Sitä on vain Dog’s Health ruuissa!
Lue lisää valmistajan sivuilta: www.dog-health.com.